La Festa de la Percussió consolida el seu creixement amb la incorporació dels grups d'adults


  • Comparteix:

La 5a Festa de la Percussió, organitzada per la Batuescola, ha fet vibrar aquest cap de setmana Sant Cugat amb diferents propostes, a les quals s'han afegit per primera vegada els grups d'adults. Els més petits han estat els encarregats aquest dissabte de posar el ritme amb una cercavila, mentre que els adults han ofert diumenge una actuació conjunta al parc de Ramon Barnils. La iniciativa vol mostrar la feina feta durant l'any pels diferents grups.

L'impulsor de la Festa de la Percussió, Xavi Manyoses, ha destacat 'la bona salut' que té la Batuescola.

Xavi Manyoses

És un plaer poder celebrar el cinquè aniversari amb tan bona salut. Creiem que una activitat d'aquest tipus és una gran activitat i és marca de la casa. N'estem molt orgullosos.

La festa va començar dissabte amb 14 grups infantils, dos d'ells vinguts de Rubí, que van oferir una cercavila. La tresorera de la Batuescola, Laia Serra, ha explicat que es tracta d'una activitat que ajuda els nens a desenvolupar les seves capacitats.

Laia Serra

La batucada com a art de carrer aporta moltes coses als infants i als adults perquè hi ha tota la part artística i, alhora, es treballa en grup.

Les activitats de diumenge han culminat aquesta 5a edició de la Festa de la Percussió. El grup local de batucada A Batida do Tambor ha impartit un taller als grups d'adults de la Batuescola per posteriorment fer una actuació conjunta. La jornada ha finalitzat amb un dinar de germanor al parc de Ramon Barnils.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.