150 alumnes de primària mostren el seu talent musical al concert de cloenda 'Sentim el Claustre'


  • Comparteix:

150 alumnes de 4t i 5è de primària de les escoles l'Olivera, Collserola i Turó de Can Mates han canviat aquest divendres les aules per l'escenari de la plaça de l'Om per interpretar el concert de cloenda 'Sentim el Claustre' del programa Música en Conjunt. Es tracta un projecte interdisciplinari de creació, interpretació musical, artística i cultural compartit pels estudiants, els mestres del centre i professors de l'Escola Municipal de Música Victòria del Àngels (EMMVA) i el Conservatori de Sant Cugat.

L'espectacle té 15 peces, quatre de les quals creades pels mateixos alumnes, que s'han inspirat en les històries representades en alguns dels capitells del Monestir. La professora de llenguatge i piano de l'EMMVA, Mariona Martínez, ha posat en valor la tasca creativa dels joves.

Mariona Martínez

Per nosaltres les obres dels nens són tan importants com les de les de repertori. Les han preparat i les toquen amb molta il·lusió.

L'espectacle, d'una hora de durada, ha mostrat l'habilitat dels alumnes amb instruments com el violoncel, la flauta de bec, la guitarra i els teclats. Tampoc no hi han faltat el cant coral i la dansa. La mestre de música de l'escola turó de Can Mates Mercè Navarro s'ha mostrat orgullosa de la feina feta pels petits intèrprets.

Mercè Navarro

La nostra vivència ha estat molt enriquidora. Els nens no s'esperaven aquest nivell de dificultat en la interpretació de les obres i ens han sorprès a tot donant el màxim d'ells.

El programa Música en Conjunt és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament amb l'Escola Municipal de Música Victòria del Àngels i el Conservatori al capdavant.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.