La Mesa del Sí fa pinya per la consecució de l'1-O i reprova la intervenció de l'Estat dels Mossos


  • Comparteix:

Les forces i entitats sobiranistes s'han donat cita aquest dissabte a Sant Cugat per escenificar la voluntat de tirar endavant el referèndum i per rebutjar el control dels Mossos per part de l'Estat espanyol. Més de mig miler de persones han acudit a la plaça de l'Om, en un acte organitzat per la Mesa del Sí en què han intervingut representants de MES, Demòcrates, PDeCAT, CUP, ERC, Solidaritat i ANC. La trobada, a la qual ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha finalitzat amb una encesa d'espelmes en forma de 'sí'.

Els representats de les formacions i entitats sobiranistes han explicat a Cugat.cat el seu posicionament respecte la intervenció dels Mossos per part de l'Estat espanyol. Així ho han expressat Manel Manzanas, de Solidaritat; Magda Casamitjana, de MES; Antoni Castellà, de Demòcrates; Núria Gibert, de la CUP; Eduard López, d'ERC; Lluís Maria Corominas, de PDeCAT i Teresa Mira, de l'ANC.

Ponents

Intentar agafar tot el control dels Mossos i del territori fins l'1-O. / Els demòcrates ens hem reunit per dir que fins aquí hem arribat. / La decisió de la Generalitat i els Mossos és la correcta. / Apel·lem a que els Mossos desobeeixin aquesta ordre de demofòbia. / Estan utilitzant la Fiscalia per impedir el referèndum. / Estem al costat dels Mossos i del Govern perquè és una bestiesa el que estan fent. / Ens estan assatjant a tots els nivells.

La Mesa del Sí també està integrada per Procés Constituent i té el suport de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.