Un femení del Junior d'hoquei herba molt intens supera la Reial Societat per la mínima

El femení del Junior d'hoquei herba supera (1-0) la Reial Societat a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. L'equip blau-i-negre ha signat un matx pràcticament rodó, amb un ritme alt, però ha acusat la falta de gol per sentenciar abans el duel. La intensitat defensiva del Junior funciona i encara no ha rebut cap gol aquesta temporada.

La Reial Societat ha tingut moltes dificultats per entrar en joc gràcies al bon inici del Junior. Les blau-i-negres han combinat l'electricitat amb la pausa per deixar fora de joc un equip basc superat per la bona pressió santcugatenca.

Fruit de la intensitat ha arribat la primera diana. Les davanteres blau-i-negres han pispat una pilota en fase de creació visitant i Mariona Serrahima l'ha enviat al fons de la xarxa al minut 3. El Junior ha seguit gaudint d'ocasions per ampliar diferències i deixar palesa la seva superioritat abans del descans, però la poca concreció en els últims metres ha mantingut l'1-0 en el marcador.

El Junior ha seguit posant setge a la porteria visitant a la represa. Les santcugatenques han generat multitud d'ocasions per tancar el partit i certificar el triomf. El desencert i un bon entramat defensiu basc han impedit que l'equip de Vidal ampliés la diferència de gols.

La Reial Societat ha arribat viva a l'últim quart i ha provat d'esgarrapar un punt a domicili. La bona feina de les defenses i sobretot de la portera Txell Grau ha estat decisiva per sumar el tercer triomf del curs. El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, explica que no li ha agradat el partit del seu equip però que el resultat és positiu.

Joan Vidal

No ens han generat ocasions de perill reals però no m'ha acabat d'agradar el partit. El resultat, però, és molt positiu

La setmana que ve el Junior visita el camp del Polo, el segon classificat.