El Junior masculí rep el penúltim aquest diumenge per oblidar el mal tràngol de la setmana passada


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el penúltim classificat, l'Atlético San Sebastián, a l'última jornada de la primera volta de la Divisió d'Honor. L'objectiu dels santcugatencs és mantenir la condició d'invicte a casa i oblidar la desfeta de la setmana passada al camp del líder, el Club de Campo. Els homes de Roger Pallarols no volen perdre el tren capdavanter de la lliga i tenen una gran oportunitat per refer-se davant un conjunt recent ascendit que només ha sumat cinc punts en vuit jornades.

El Junior ha demostrat un alt nivell competitiu en aquesta primera volta, especialment a casa, on ha guanyat els quatre partits que ha jugat. L'objectiu és acabar la temporada regular entre els quatre primers classificats per ser cap de sèrie al play-off, i ara mateix els santcugatencs ocupen justament aquesta quarta posició amb dos punts de marge sobre l'Atlètic Terrassa i a només dos punts del segon, el Polo.

Tot i que el rival d'aquesta setmana es preveu més assequible, el tècnic Roger Pallarols destaca la solidesa defensiva dels bascos i reclama que l'equip estigui 'al 100%' en cada partit per assegurar els tres punts.

Roger Pallarols

Si no sortim amb intensitat ens endurem una sorpresa. Són tres punts que s'han de quedar a casa però vista l'experiència del primer dia amb el Terrassa no poso la mà al foc.

Intensitat, lluita i esforç: tres conceptes fonamentals per a Pallarols que el Junior no pot oblidar si vol confirmar el pas endavant entre els grans de l'hoquei herba estatal.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.