La UESC masculina aconsegueix un triomf edificat en un gran joc exterior

El primer equip masculí de la UESC ha guanyat (70-61) el CN Sabadell a la jornada 18 de la Super Copa de bàsquet. Els santcugatencs han exhibit potencial des del joc exterior davant les baixes d'Amabilino i Talaverón que els ha obligat a jugar pràcticament sense joc interior. Els vermells-i-negres sempre han anat per davant en el marcador i el matx s'ha trencat a dos minuts del final amb un avantatge de deu punts per als locals. Els de Gabi Payet s'allunyen de la part baixa i visiten la propera jornada la pista del Lloret, conjunt de la part alta de la taula.

Millor inici impossible de partit per a la UESC que ha etzibat un parcial d'11 a 0 en els primers cinc minuts del matx. Els santcugatencs, amb un molt bon tir exterior, ha fet desesperar els sabadellencs que han tancat el quart amb un 18 a 6. El canvi de guió s'ha vist en el segon quart quan el CN Sabadell ha millorat en defensa i també en atac i això ha provocat marxar als vestidors amb un ajustat 31 a 29. La igualtat ha seguit en el tercer període on tots dos equips s'han mostrat desencertats en algunes accions, però en d'altres molt resolutius.

Finalment, s'ha arribat al darrer quart i la UESC ha demostrat major encert i presa de decisions. El 65 a 55 a favor dels santcugatencs, a dos minuts del final, ha deixat costa avall el triomf. Una victòria que és la setena de la temporada. El tècnic, Gabi Payet, lloa la feina de l'equip, tot i les baixes importants del conjunt.

Gabi Payet

Hem d'estar molt orgullosos d'aquesta victòria i de l'aportació de cada jugador.