Un triple de Gerard Prat en el darrer instant dona la victòria a la UESC

El primer equip masculí de la UESC ha superat (80-77) el Baricentro Barberà en la jornada 20 de la Super Copa. Un triple als instants finals del partit de Gerard Prat ha evitat que el matx se n'anés a la pròrroga. Amb això, els santcugatencs sumen la vuitena victòria de la temporada i se situen en setena posició. La pròxima jornada, d'aquí a tres setmanes, els vermell-i-negres visiten la pista del CB Cerdanyola.

Un enfrontament directe a la classificació entre els dos equips vallesans que cerquen la manera d'allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els santcugatencs han començat més sòlids en atacs, encertant tant des de dins la zona com de la línia de tres. Tot i això, els de Barberà no s'han fet enrere i han aguantat amb un marge mínim respecte als locals. Al descans, els de Sant Cugat han marxat per davant en el marcador (38-34).

A la represa, el bon joc dels de Gabi Payet els ha permès agafar cert marge, en un tercer període de gran encert local. Tot i això, en el darrer període, el Baricentro Barberà ha fet una passa endavant i ha començat a retallar diferències en el marcador. L'equip de Carles Company ha arribat a empatar el partit a 77 en el darrer minut de joc. En aquest moment, i quan faltaven sis segons, Gerard Prat s'ha posat la capa de superheroi per donar la victòria amb un triple final (80-77).

Gabi Payet

Avui una mica al contrari de la dinàmica del principi de la temporada. Hem fet 27 minuts molt bons, però la resta no ho ha estat, jo crec que fluix