El Junior femení, subcampió de la Copa de la Reina d'hoquei herba

El primer equip femení del Junior d'hoquei herba ha perdut (1-0) la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo en una final disputada aquest diumenge a Benalmádena. Les blau-i-negres han competit a un alt nivell, però s'han vist penalitzades per la falta d'encert en els metres finals. Un gol de Begoña Garcia en el tercer quart ha estat suficient per a les madrilenyes per endur-se el títol. Les santcugatenques han disputat nou finals amb set subcampionats i dos títols de la competició del ko el 2020 i 1988.

La gran final entre santcugatenques i madrilenyes ha començat amb molt de respecte entre els dos conjunts i sense cap ocasió destacable en el primer quart. En el segon període, el Club de Campo ha disposat d'un penal córner errat a falta de cinc minuts per arribar al descans. El Junior també ha disposat d'un penal córner que Laia Vidosa ha llençat magistralment, però s'ha trobat amb la gran aturada de la portera madrilenya. Berta Serrahima, a les acaballes del segon quart, ha tingut una molt bona ocasió.

A la represa, la portera Jana Martínez ha aturat una bona ocasió del Club de Campo. La diana de Begoña Garcia ha arribat després d'un revés magistral que ha posat en avantatge a les madrilenyes. Lluny de tirar-se enrere, el Club de Campo ha tingut dues grans ocasions de gol que no han trobat el camí desitjat. La rèlica ha arribat per part de Tere Lima que ha tingut un u contra u contra la portera madrilenya sense encert final.

En el darrer quart, el Junior ha intensificat els atacs amb tres penals córners que no han trobat el camí del gol. El Club de Campo també ha gaudit de dos contraatacs per amplioar el marcador, però s'ha trobat una gegantina Jana Martínez sota pals. El Junior s'ha quedat a les portes del títol després de nou finals disputades.

Les santcugatenques tornen a la lliga aquest proper cap de setmana quan s'enfrontaran amb l'Egara.