La presidència de l'EMD

Narcis Clavell


Publicat: el 12/mai/09
Opinió| Columnes

En el ple de la junta veïnal extraordinària que també ho va ser per la forma de convocar-ho (no es va fer publicitat), lloc (petit despatx per encabir-hi el més reduït nombre de ciutadans), l'hora (vuit del mati), amb molts llocs de funcionaris buits. Què es vol amagar?

Escolta-ho

Immediatament després que s’aprovés al ple de la Junta de Veïns de l'EMD del dia 8 d’abril el nou sou de la presidenta Montserrat Turu per tal de fixar una quantitat que estigués dins dels paràmetres que regeixen els càrrecs electes d’ajuntaments similars en nombre de població, (paràmetres establerts per les associacions de municipis), Turu demana la dedicació parcial per tal de comptabilitzar la feina de presidenta de l’entitat, amb una altra feina retribuïda.

D’acord amb els seus arguments, actualment ha prioritzat els seu poder adquisitiu als interessos del valldoreixencs , ja que, seguint els seus arguments, amb la dedicació parcial no podrà defensar-los de forma adequada i responsable.

Sens dubte la meva edat estimula el realisme i en no esperar res de la política, em permeto a dir allò que em passa pel cap sense hipoteques i obediències a partits polítics ja que només vull ser lleial a mi mateix. Així, doncs, sense pors ni miraments demano i dic em veu alta als partits que donen suport a la presidenta que la retirin d’un cop per totes, i a Turu dir-li : PLEGUI I VAGI-SE’N, que ja ha malmès els 51 vots de més que va treure a les eleccions.

NARCÍS CLAVELL
Exvocal de l'EMD per ERC