Una nova Europa


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox a Sant Cugat


Publicat: el 23/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa ja un grapat d'anys que ens van enredar entaforant-nos en un projecte econòmic i social que es deia Unió Europea; una vegada més ens van enredar, ens van vendre que tot serien privilegis i millores per les persones i pels països que en formaven part i, malauradament, no ha estat així.

Hem patit unes polítiques impositives que han anat minvant progressivament la nostra sobirania nacional per sotmetre'ns de manera inexorable al jou d'uns grups de poder financers que ens tracten com a mercaderies.

Ens van treure la nostra pesseta, la moneda nacional, i ens van imposar una nova moneda única que ha estat decisiva en la pèrdua del nostre poder adquisitiu; de seguida vam poder constatar que tots els productes de consum s'encarien amb l'adaptació a l'euro però, en canvi, els nostres salaris no s'apujaven ni un cèntim.

Aquests abusos s'han anat incrementant sense oposició del Partit Popular ni del Partit Socialista fins a arribar al punt de dictar-nos quins conreus hem de cultivar, quina producció de llet hem de tenir i a on hem de comprar els productes de consum.

Encara més, hem vist com s'han potenciat les polítiques que promouen la destrucció de les famílies tradicionals, s'ha fomentat l'avortament d'infants i, en el seu lloc, amb l'excusa que falten persones per mantenir el sistema de pensions, se'ns ha obligat a acollir una immigració que, en molts casos, escapa de la justícia del seu país d'origen perquè tenen ordres de cerca i captura per un estil de vida delinqüencial que, després, continuen practicant aquí animats per un sistema legislatiu massa tou i un sistema de subsidis que fomenta que no busquin feina.

Ara tenim l'oportunitat de canviar-ho tot definitivament. Vox forma part de l'ECR (European Conservative and Reformist Group) que, per primer cop, gaudim del suport necessari per prendre les regnes a Brussel·les. El 9 de juny tinguem clar que cal anar a votar i tinguem clar també que només Vox s'oposa a l'Europa globalista de l'Agenda 2030.

Som-hi!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.