La UE Sant Cugat vol aprofitar una jornada propícia per apropar-se a la promoció d'ascens

Carlos Antonio 'Deivi' tornarà a estar a les ordres de Cesc Senpau

Bàsquet

Publicat el 3/mar/17 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà aprofitar una jornada ideal per retallar distàncies respecte la zona de promoció d'ascens del grup 1 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau reben, en un dels millors moments de joc de la temporada, el Gironès Bisbal Bàsquet, en un cap de setmana en què s'enfronten els dos equips que tenen per sobre: el Santa Coloma i l'Artés. Els vermell-i-negres sumen quatre triomfs seguits, dos dels quals davant els dos primers classificats. El partit servirà per veure el retorn de 'Deivi' després, precisament, de quatre partits de sanció.

Amb un projecte farcit de gent de la casa i sense noms de tant pedigrí a Copa Catalunya com altres anys, Cesc Senpau ha estat capaç de situar la Unió Esportiva Sant Cugat en condicions de somiar amb la promoció d'ascens, precisament en la temporada que el projecte no ho exigia. Quan falten vuit jornades per al final de la fase regular, l'equip es troba en el moment més dolç de moral i rendiment, un fet davant el qual el discurs és unànime: el pitjor enemic és la relaxació.

Una perill que plana en el partit d'aquest dissabte davant el desè, el Gironès Bisbal Bàsquet, que és a tant sols una derrota de la penúltima posició. Els gironins arriben després de quatre derrotes consecutives, un rendiment que els ha apropat i molt a la zona perillosa, i es veuen les cares amb la UESC capaç de vèncer el Sant Pep, líder, i el Boet Mataró, segon, i d'esgarrapar la victòria amb patiment davant el cuer, el BàsquetPia Sabadell.

Ara bé, tots els triomfs valen el mateix, i això ho sap una Unió Esportiva Sant Cugat que és sisena, amb el mateix balanç que el cinquè, el Santa Coloma, i a una victòria del quart, l'Artés, que tanca la zona de promoció d'ascens. Precisament aquesta jornada, doncs, s'enfronten colomencs i artesencs, una conjunció de circumstàncies que pot beneficiar i molt els de Sant Cugat. Tot plegat, en un dissabte en què Senpau podrà tornar a disposar del pivot Carlos Antonio 'Deivi' després de la seva sanció.