Sant Cugat continua apostant per la boccia

boccia

Publicat el 17/abr/11 per Joan Garcia / Pedro Miserachs

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha acollit la setena jornada de Lliga Catalana de boccia en categoria BC-3 sota l'organització de la secció esportiva d'ASDI i la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral. Cinc clubs han disputat aquesta prova, puntuable pel campionat de Catalunya, i on tots els participants necessitaven l'ajuda d'un assistent per disputar la competició.

Sant Cugat ha tornat a ser referent de la boccia amb la disputa de la setena jornada de la Lliga Catalana. Cinc clubs han disputat aquesta competició al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix sota l'organització de la secció esportiva d'ASDI i la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral. Els participants necessiten un assistent que els hi col·loca la pilota a través d'una canaleta. La directora tècnica de la federació esportiva catalana de paràlisi cerebral, Àngels Solà, explica la dificultat de la modalitat BC-3.

Àngels Solà

En aquesta categoria és molt important el treball de l'auxiliar per aconseguir bons resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La boccia serveix perquè aquests esportistes s'integrin millor a la societat. Aquest és el cas d'Aleix López, de només 15 anys, juga a boccia amb l'equip Fesport de Barcelona. López és l'actual campió de catalunya i subcampió estatal. El seu assistent i pare, Gabriel López, destaca la compenetració que ha d'existir entre l'assistent i el participant.

Gabriel López

Estic tot el dia amb ell i conec a la perfecció amb el seu moviment on vol que posi la canaleta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Una jornada que ha demostrat que l'esport és una eina integradora per aquests nois i noies que treballen cada dia per superar els reptes que els planteja diariament la societat.