Trullàs i Almiñana, convocats amb la selecció


  • Comparteix:

Àlex Trullàs

Àlex Trullàs

Els jugadors de boccia santcugatencs Àlex Trullàs, d'ASDI Sant Cugat, i Mireia Almiñana, d'ASPACE Esports de Barcelona, han estat seleccionats amb Catalunya per disputar el Campionat d'Espanya d'Autonomies, que serà a Lleida el 4 de març. Trullàs ho farà en categoria BC4 i Almiñana en BC1.

Aquest cap de setmana s'ha realitzat una concentració al CAR de Sant Cugat, en la qual els entrenadors de la selecció catalana de boccia han observat els jugadors preseleccionats. Entre ells hi havia tres santcugatencs: Àlex Trullàs i Malena Escartín d'ASDI i Mireia Almiñana d'ASPACE. D'aquest grup n'ha sortit la llista definitiva de convocats, entre els quals hi figuren els noms de Trullàs i Almiñana.

La responsable de la secció de boccia d'ASDI, Liliana Pucci, s'ha mostrat molt satisfeta per la convocatòria del seu jugador Àlex Trullàs.

Liliana Pucci

Per a tot l'equip d'ASDI aquesta convocatòria és un gran incentiu.


Així doncs, dos jugadors de boccia santcugatencs vestiran la samarreta de la selecció catalana al Campionat d'Espanya d'Autonomies que es disputarà el 4 de març a Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.