Ajornada a 2021 la segona ediciķ de la reVolta, amb sortida i arribada a Sant Cugat

Sant Cugat seguirā sent seu de sortida i arribada de la cursa femenina de la Volta Ciclista a Catalunya

La primera ediciķ de la reVolta va tenir lloc a Montjuīc / Foto: La reVolta

Ciclisme

Publicat el 5/mai/20 per Sergio Morales

La segona ediciķ de la reVolta, la cursa femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, queda ajornada a 2021. Malgrat el canvi, Sant Cugat seguirā sent la seu de la sortida i de l'arribada, tal com han acordat l'organitzaciķ i l'Ajuntament. La nova data es concretarā en els propers mesos, d'acord a com es configuri el calendari ciclista de l'any vinent i amb la voluntat que permeti comptar amb una participaciķ destacada d'equips estatals i internacionals.

El director general de la Volta, Rubčn Peris, assegura en un comunicat que la decisiķ s'ha pres seguin els mateixos criteris que els que es van adoptar per ajornar la Volta Ciclista a Catalunya. 'Volem celebrar la reVolta amb les māximes garanties i amb la seguretat que es donaran les millors condicions perquč la prova tingui tots els alˇlicients que mereix', explica.

Per la seva banda, des de l'Ajuntament es referma el compromís amb la prova i amb el ciclisme femení. 'Volem que el nostre municipi sigui el lloc de referčncia de la cursa de 2021', explica la regidora d'Esports, Gemma Aristoy.