Victòria sorpresa

Important triomf del KCSC

Corfbol

Publicat el 27/feb/11 per Alex Fabrega

El Korfbal Club Sant Cugat (KCSC) dóna la sorpresa de la jornada a la Lliga Nacional en vèncer (17-20) a la pista del Vacarisses, segon classificat. L'equip santcugatenc suma la tercera victòria de la temporada davant el segon classificat, el Vacarisses, que fins el moment només havia perdut un partit. L'equip de Rosendo García abandona la penúltima posició de la taula.

El KCSC ha sumat una important victòria a la pista d'un dels favorits de la categoria, el Vacarisses, que anava igualat al capdavant de la classificació amb el Vallparadís. Des de l'inici els de Rosendo García han anat per davant en el marcador fet que els ha permés marxar al descans amb un lleuger avantatge. A la represa, quatre cistelles gairebé consecutives han donat un coixí que el Vacarisses ha reduït a només un punt a falta de vuit minuts. Però el KCSC ha sabut jugar els últims minuts per sumar dos punts molt importants.

El tècnic, Rosendo García, destaca l'importància de la victòria.

Rosendo García

Hem pogut fer un partit intens i avui ha sortit tot. La moral de l'equip ha de crèixer.

La propera setmana el KCSC rep el Vilanova, quart classificat de la Lliga Nacional.