Alomà no pot donar la sorpresa a la Copa d'Europa de clubs i perd davant el totpoderós TOP Wereldtickets


  • Comparteix:

El Vallparadís amb la santcugatena Berta Alomà

El Vallparadís amb la santcugatena Berta Alomà

L'Assessoria Vallparadís, amb la santcugatenca Berta Alomà a les seves files, cau en la segona jornada de la Copa d'Europa de clubs davant el vigent campió, el TOP Wereldtickets holandès (40-14) i perd tota opció de medalla. La santcugatenca i la resta de companys s'enfrontaran aquest divendres a l'Adler Rauxel alemany.

Derrota previsible del Vallparadís a la Copa d'Europa de clubs. Enfront hi havia ni menys ni menys que l'actual campió d'Europa i màxim favorit a reeditar el títol. Des de l'inici el conjunt holandès ha manat en el marcador i, poc a poc, ha eixamplat les distàncies fins al 17 a 8 del descans. A la segona part no ha variat el guió i el TOP Wereldtickets no ha donat treva en el seu joc, aconseguint un marcador contundent de 40 a 14.

Amb aquesta derrota el conjunt egarenc s'acomiada del podi, però encara aspira a la cinquena plaça. Per arribar-hi haurà de derrotar en primer l'Adler Rauxel alemany. El partit es jugarà aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.