Satisfacció pel resultat de les escoles esportives de nadal

Esport Municipal

Publicat el 12/gen/06 per Imma Torres

Valoració altament positiva de les escoles esportives de Nadal. El regidor d'Esports, Xavier Cortés, afirma a Ràdio Sant Cugat que l'increment dels participants ha estat considerable i que això ha fet que les escoles es comencin a consolidar.

L'edició d'enguany de les escoles esportives de Nadal ha tingut molt bona acollida entre els santcugatencs més menuts. Gairebé 170 nens i nenes han participat en les activitats lúdico-esportives organitzades per l'àrea d'esports de l'Ajuntament. Això suposa 47 nens més que la passada edició. Així doncs, tal com explica el regidor d'esports, Xavier Cortés, la valoració és molt positiva.

Xavier Cortés

Les escoles esportives d'enguany han estat tot un èxit

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant les vacances de Nadal, els més petits van poder practicar tota mena d'esports en les escoles, que aquest any arribaven a la segona edició. La curta vida d'aquest tipus d'activitats fa que a la gent li costi acostumar-se a concertar aquests serveis. La tendència, però, va canviant, ja que els santcugatencs s'han habituat a aprofitar aquestes activitats. Escoltem Cortés.

Xavier Cortés

Les primeres edicions sempre són fluixes, però ja es van consolidant

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'àrea d'esports ja ha començat a treballar per preparar la 4a edició de les Escoles esportives de Pasqua.