Sant Cugat participa per 5a vegada de la Festa de l'Esport


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la Festa de l'Esport

Imatge del cartell de la Festa de l'Esport

La ciutat acollirà aquest cap de setmana cinc actes emmarcats dins la Festa de l'Esport que organitza la Diputació de Barcelona en 200 municipis de la província. El gruix dels actes tindran lloc aquest dissabte e què el bàsquet, el voleibol, les curses d'orientació i el futbol sala seran els grans protagonistes, a més d'una jornada de portes obertes al gimnàs municipal Eurofitness, que s'ampliarà a diumenge.

La jornada començarà amb l'obertura de portes al centre municipal Eurofitness que, durant tot dissabte i el matí de diumenge, participarà de la Festa de l'Esport amb el seu horari habitual de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre dissabte i de dos quarts de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda diumenge.

El mateix dissabte les activitats començaran de manera simultània des de les nou del matí l'11a Diada de Bàsquet a la rambla del Celler, la 8a jornada de voleibol en edat escolar al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i el torneig de final de temporada de l'Olímpyc Floresta al pavelló de Can Llobet. A les deu del matí s'iniciarà la 3a Cursa d'Orientació en Família al Parc Central en una activitat que durarà fins a les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.