Novetats en l'oferta esportiva de l'OMET

(Foto: teampartners.net)

Esport Municipal

Publicat el 17/set/08 per Carme Reverte

Un curs de formació de monitors i una campanya de promoció de les jornades multiesportives són algunes de les novetats, que presenta el programa de Jocs Esportius en edat escolar. Un programa que oferta l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom.

Amb l'inici del curs esportiu l'OMET incorpora algunes novetats en els seus programes. Enguany, l'oficina inicia un curs adreçat a la formació de monitors de l'esport en edat escolar, l'anomenat CIATE. Xavier Requeno, coordinador de L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.


Xavier Requeno

Aquest curs els donarà la possibilitat d'obtenir una titulació homologada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El programa escolar, a més, incorpora una campanya específica de les jornades multiesportives per motivar els més petits com explica Requeno.


Xavier Requeno

Hem buscat un element motivador perquè provin tots els esports.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'activitat en l'esport escolar començarà a l'octubre i la competició al novembre. En canvi, les activitats per adults i per a la gent gran han començat dilluns. Entre les novetats d'aquests dos programes hi ha la incorporació d'un nou equipament, les instal·lacions del CEIP Turó de Can Mates, amb oferta d'esports usuals i ioga.

Per a més informació sobre l'oferta de l'OMET us podeu adreçar a l'oficina al passatge Baró de Coubertin, 5 o bé a través de la xarxa a 'teampartners.net'.