Alfredo Bergua (PP): 'Volem un canvi a la política esportiva de l'Ajuntament'

Berta Rodríguez i Alfredo Bergua

Esport Municipal

Publicat el 1/jul/09 per Joan Garcia

El PP acusa el regidor d'Esports, Xavier Amador, i el director d'aquest àmbit, Xavier Codina, de dur a terme una política esportiva basada en 'la provocació' i 'el menyspreu' cap a la feina dels clubs de la ciutat. Els populars exigeix a Amador un canvi en la política de l'esport local i demana a l'alcalde que es pronunciï sobre aquest tema.

El PP crítica l'actual política esportiva perquè, segons els populars, vol limitar el creixement dels clubs esportius, reduir les sessions d'entrenaments a instal·lacions municipals i limitar el suport als primers equips dels clubs en benefici dels conjunts de base. Per això, el responsable de política esportiva del PP, Alfredo Bergua, vol que Xavier Amador canviï la seva política esportiva i que no es deixi guiar per terceres persones.

Alfredo Bergua

Amador no creu en la política esportiva i assegura que es deixa guiar per terceres persones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Bergua ha reclamat una convocatòria extraordinària del Consell Esportiu Municipal amb assistència de l'alcalde. Bergua espera que Lluís Recoder es pronunciï sobre aquest tema.

Alfredo Bergua

L'alcalde s'ha de pronunciar sobre aquest tema de forma immediata.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Bergua també reclama que es presenti de manera immediata un Pla d'Equipaments Esportius per als propers anys que tingui en compte el creixement de la ciutat. El PP també ha anunciat que presentarà una moció perquè el Club Karate Sant Cugat pugui trobar una instal·lació adient per entrenar-se després de l'anunci del tancament de la Sala Blava del PAV-3 de la Rambla del Celler.