La Coordinadora respon a la regidoria d'Esports

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Esport Municipal

Publicat el 22/jul/09 per Mireia Puente

La Coordinadora d'Entitats Esportives descarta limitar el creixement dels clubs i reduir el nombre d'entrenaments setmanals tal com proposa la regidoria d'Esports. El president de la Coordinadora, Ignasi Bassó, assegura que les 15 entitats que la formen esperen trobar consens el més aviat possible.

El passat dijous 25 de juny la regidoria d'Esports es va reunir amb la Coordinadora d'Entitats Esportives per comunicar-li els propòsits que té l'equip de govern amb l'esport santcugatenc pels dos últims anys de mandat.

Segons Bassó, el regidor d'Esports, Xavier Amador, demana als clubs que no creixin més, que redueixin el nombre d'entrenaments setmanals, que utilitzin les instal·lacions de manera sostenible, que paguin taxes per a les activitats esportives no programades i que donin prioritat als esportistes santcugatencs. Davant d'aquestes propostes el president de la Coordinadora, Ignasi Bassó, assegura que les paraules del regidor semblen una sentència.

Ignasi Bassó

No només és el què diu, sinó com ho diu i en el moment en el que ho diu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després d'aquesta reunió, la Coordinadora s'ha reunit amb els 15 clubs que la formen per intentar arribar a un concens amb l'Ajuntament el més aviat possible.


El president de la Coordinadora, Ignasi Bassó, es mostra satisfet perquè les propostes de la regidoria d'Esports no es duran a terme aquesta temporada.


Ignasi Bassó

Hem fet reunions per donar una resposta. Pel que va dir el regidor ja es pot veure que tot és una pluja d'idees.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Ara la Coordinadora espera poder reunir-se amb la regidoria d'Esports tranquil·lament i trobar les millors solucions de cara a pròximes temporades.