El rugbi atrau a una seixantena de nens i nenes

Esport Municipal

Publicat el 24/abr/10 per Mireia Puente

Una seixantena de nens i nenes de segon de primària participen en la cinquena jornada Multiesport organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Tenint en compte que aquesta ha estat la primera vegada que l'esport protagonista ha estat el rugbi, el tècnic d'activitats puntuals de l'OMET Quim Espósito considera un èxit la participació de la penúltima jornada Multiesport de la temporada.

La ZEM de la Guinardera ha estat l'escenari aquest dissabte de la cinquena jornada Multiesport dedicada al rugbi i adreçada als nens i nenes de segon de primària de les diverses escoles de la ciutat. Els participants, organitzats per grups, han pogut realitzar diverses activitats que els apropaven al món del rugbi.
El tècnirc d'activitats puntuals de l'OMET Quim Espósito explica a Cugat.cat que la jornada ha estat un èxit.

Quim Espósito

Valorem la jornada de manera molt positiva. Hem enfocat les activitats amb un caire més aviat lúdic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els nens i nenes han pogut conèixer de prop el funcionament bàsic del món de l'esport a través de jocs tradicionals. Ells mateixos expliquen com els ha anat aquesta trobada.

Participants

Hi havia uns nens que estaven en una rotllana i es passaven la pilota . / Ens passàvem la pilota i els altres ens havien de prendre el peto. / Molt bé. Estem jugant a rugbi i hem fet unes passades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La propera i última jornada Multiesport del curs tindrà el futbol sala com a protagonista