Xavier Amador: 'No puc negar que em faria il·lusió entrar a la Secretaria General de l'Esport'

Xavier Amador al plató de Cugat tv

Esport Municipal

Publicat el 16/jul/10 per Joan Garcia

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que afronta el seu darrer any de mandat amb ganes de continuar ajudant els clubs. Amador també ha avançat que li faria molta il·lusió entrar a formar part de la Secretaria General de l'Esport si Artur Mas guanyés les eleccions. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Després de tres anys com a regidor d'Esports, Xavier Amador afronta el seu darrer any al front del càrrec. Amador ha admès que no veuria amb mals ulls continuar com a màxim mandatari esportiu de Sant Cugat, però ha confessat que li agradaria formar part de la Secretaria General de l'Esport si Artur Mas guanyés les eleccions.

Xavier Amador

No et puc negar que em fa molta il·lusió entrar a formar part de la Secretaria General de l'Esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'Esports ha aprofitat la visita a Cugat.cat per comentar l'actualitat de l'esport local i explicar la reunió mantinguda aquest dimecres amb la Coordinadora d'Entitats Esportives. Amador ha explicat també que la retallada de les subvencions és inevitable i que és un fet que els clubs han d'entendre. Aquesta situació provocarà que els criteris de subvenció es modifiquin. La regidoria d'Esports té la intenció de donar més suport econòmic a aquells clubs que ajudin les famílies que tinguin problemes per assumir la quota de l'entitat.

Xavier Amador

Canviarem els criteris de subvenció per ajudar aquelles famílies que no puguin pagar les quotes dels clubs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el capítol d'instal·lacions, les pistes de la Guinardera estaran finalitzades, segons Amador, cap al mes d'abril de l'any vinent. Aquest dissabte es tanca el termini perquè les empreses es presentin al concurs per executar aquesta obra.

El regidor d'Esports ha parlat també de l'obra del Complex Esportiu de Mira-sol, que ara mateix està aturada per la pròrroga que ha demanat l'empresa adjudicatària. Amador és mostra optimista i creu que a partir de l'octubre es podrà continuar amb l'obra.