Fan pont

Quatre equips de la ciutat no juguen aquest cap de setmana

Esport Municipal

Publicat el 29/oct/10 per Alex Fabrega

Els dos equips d'hoquei herba del Junior, l'Handbol Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat descansen aquest cap de setmana a causa de les convocatòries de les seleccions nacionals i estatals. Els santcugatencs Pol Gómez i Joan Losada estan a Bèlgica disputant l'Europeu sub-19 mentre que Gemma Mier, Andrea Feu, Guim Úrsul, Xavi Queralt i Edu Garriga disputen el Campionat de Seleccions Autonòmiques d'hoquei herba a Terrassa.

Les competicions esportives de la ciutat es ressentiran aquest cap de setmana degut als partits de les seleccions d'handbol, hoquei herba i rugbi. Diferents campionats a nivell estatal i nacional obliguen a suspendre la jornada per la falta de jugadors dels clubs.

A nivell santcugatenc, als jugadors de rugbi Joan Losada i Pol Gómez els queda l'últim partit de l'Europeu de Lieja en el qual lluitaran dissabte per la cinquena posició davant Portugal. En hoquei herba, Mier i Feu defensaran el títol de la selecció catalana femenina, mentre que Úrsul, Queralt i Garriga buscaran superar el subcampionat al torneig de Comunitats Autonòmiques amb la masculina.

La propera setmana els quatre equips que aquesta setmana descansen tornaran a la competició. El Junior femení jugarà davant el San Pablo Valdeluz, el masculí a la pista de l'Egara 1935, el Club Rugby Sant Cugat davant El Toro i l'Handbol Sant Cugat visitarà el Manyanet.