7 anys promovent l'esport a la ciutat

Esport Municipal

Publicat el 17/des/10 per Mireia Puente

El gimnàs Eurofitness Sant Cugat ha celebrat el seu 7è aniversari a la ciutat oferint una àmplia varietat d'activitats dirigides per als santcugatencs. La celebració, que ha tingut lloc des de dilluns fins divendres, posa de rellevància la salut d'aquesta entitat santcugatenca, al comptar amb una alta participació de la ciutadania.

Master Aerodance, Master Body Combat, Dia de la Gent Gran, Master X Bike, Aigua Towel i Estiraments Assistits amb Piques són les principals activitats dirigides que s'han dut a terme al llarg de la setmana per homenatjar el 7è aniversari de l'entitat. Com ja és habitual per aquestes dates, l'Eurofitness Sant Cugat augmenta l'oferta per als santcugatencs realitzant activitats que no consten en el programa ordinari.

La tècnica de l'entitat santcugatenca Gemma Moreno explica a Cugat.cat en què ha consistit la celebració.

Gemma Moreno

Una realització de diverses masters class al centre. Hem realitzat tot tipus d'activitats obertes a tota la població de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des de la seva inauguració, l'Eurofitness Sant Cugat ha anat creixent any rere any, fet que demostra la tasca que ha desenvolupat l'entitat. Moreno analitza aquests set anys.

Gemma Moreno

Molt positiva, hem participat tot l'equip. Ha estat un treball conjunt que ha fet possible aquest setè aniversari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'Eurofitness Sant Cugat, gestionat per UBAE, espera continuar treballant per la ciutadania i poder seguir creixent en nombre de socis per consolidar-se, encara més, a la ciutat.