Esport amb l'OMET per la setmana blanca

Imatge d'arxiu

Esport Municipal

Publicat el 1/feb/11 per Pablo Vazquez

L'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) organitza dos pogrames d'activitats esportives per a nens i joves durant les vacances escolars de setmana blanca. L'activitat tindrà lloc entre el 7 i l'11 de març i l'OMET oferirà 230 places, 150 destinades a nens i nenes de 3 a 12 anys i 80 per nois i noies de 12 a 16 anys. Les inscripcions es poden fer a partir d'avui a les oficines de l'OMET.

Les activitats de la setmana blanca s'inaguren aquest any i seguiran el format dels casals esportius que organitza l'OMET per Nadal, Setmana Santa i estiu. Els nens petits, de 3 a 12 anys tenen un programa que inclou psicomotricitat i esports tradicionals, d'equip i alternatius. Per aquest període, l'OMET també ha organitzat un programa destinat a nois i noies de 12 a 16 anys, amb un programa adequat a la seva edat. L'explica la coordinadora de l'activitat de l'OMET, Esther Garcia.

Esther Garcia

Intentarem fer el mateix format de l'estiu a la Multiesportiva de Joves. Cada dia farem una activitat diferent en un lloc diferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Esther Garcia assegura que esperen un bon número d'inscripcions.

Esther Garcia

Són unes setmanes en què els pares no tenen vacances, esperem que tinguin èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Les inscripcions es poden realitzar a partir d'avui a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin, s/n.