Primera reunió de Lourdes Llorente com a presidenta de la Coordinadora

Reunió de la Coordinadora d'aquest dilluns

Esport Municipal

Publicat el 1/feb/11 per Joan Garcia

La Coordinadora d'Entitats Esportives realitzarà una enquesta entre tots els seus integrants per conèixer les necessitats que tenen els clubs i poder-les traslladar a la regidoria d'Esports. Aquest és un dels temes destacats que es van tractar a la reunió d'aquest dilluns juntament amb un debat intern del paper de la plataforma a la nostra ciutat.

Primera reunió de la Coordinadora amb la nova presidenta Lourdes Llorente. Llorente va resumir les darreres actuacions fetes per la nova junta directiva. La presència de la Coordinadora a través del facebook, del youtube i de la seva plana web juntament amb la reunió mantinguda amb la nova alcaldessa, Mercè Conesa, van centrar bona part de la trobada. Un altre dels punts destacats va ser l'entrega d'una enquesta a tots els clubs que formen part de la plataforma on hauran d'explicar les seves necessitats. Llorente destaca que aquesta iniciativa ajudarà a les entitats.

Lourdes Llorente

L'enquesta ha de ser molt útil per les entitats. També volem debatre sobre el paper de la Coordinadora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Llorente també va informar als assistents que la plataforma ha obert una ronda d'entrevistes amb els partits polítics de l'oposició per conèixer quines són les seves idees de política esportiva municipal.