Amador: 'S'ha sobredimensionat el projecte de l'Esport Parc, cal revisar-lo'

Amador, Tibau i Conesa

Esport Municipal

Publicat el 18/feb/11 per Mireia Puente

El regidor d'Esports, Xavier Amador, comparteix l'opinió del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que el projecte de l'Esport Parc Internacional s'ha sobredimensionat i que cal revisar-lo. No obstant, Amador assegura que l'Ajuntament no té constància que ara per ara el projecte es paralitzi. En l'entrevista bimensual amb el regidor, Amador també s'ha referit a la possibilitat d'establir convenis bilaterals amb la Generalitat per a l'ús de les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR) Esportiu de Sant Cugat. Mira l'entrevista a Cugat tv

El regidor ha assegurat que no té constància que la secretaria general de l'Esport vulgui aturar el projecte de l'Esport Parc Internacional, un projecte 'faraònic' segons el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. Amador comparteix l'opinió de Tibau i es mostra d'acord davant la decisió de revisar el projecte i estudiar-lo de nou.

Xavier Amador

La meva opinió personal és que coincideixo completament amb el secretari general de l'Esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Durant l'entrevista bimensual amb el regidor que emet Cugat.cat, Amador també ha parlat de la necessitat que té Sant Cugat de comptar amb més instal·lacions esportives. Segons Amador la intenció seria normalitzar la situació entre el CAR i l'Ajuntament per tal de poder establir convenis entre la Generalitat i l'Ajuntament que permetessin, d'una banda, als clubs santcugatencs fer ús d'algun pavelló del CAR, i de l'altra, al CAR fer ús dels pavellons de la ciutat en hores que ningú els utilitza.

Xavier Amador

El que m'interessa és normalitzar la situació i saber quines possibilitats tenim d'ús. Donar una instal·lació més als santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Amador ha afegit que Tibau s'ha mostrat obert a negociar aquesta opció. Un fet que descongestionaria les ZEMs esportives de Sant Cugat.