Bergua: 'Fa molts anys que existeixen les goteres del Pav-1 i no s'arreglen'

Aquesta imatge no es va poder veure aquesta jornada al Pav-1 a causa de les goteres

Esport Municipal

Publicat el 16/mar/11 per Joan Garcia

El representant del Partit Popular (PP) de Sant Cugat al Consell Municipal de l'Esport, Alfredo Bergua, lamenta que les goteres del Pav-1 de la rambla del Celler continuïn existint sense que hi hagi cap mena d'actuació per part de l'Ajuntament. Bergua critica el regidor d'Esports, Xavier Amador, de manca de planificació. Amador respon Bergua afirmant que actuaran de manera immediata i que els clubs afectats han estat reubicats en d'altres instal·lacions sense haver d'interrompre les seves competicions.

Les goteres del Pav-1 de la rambla del Celler han aparegut aquest dissabte i han fet que diferents equips de la UESC hagin estat reubicats en altres instal·lacions per disputar els seus partits. El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix també té goteres, tot i que els equips del Club Voleibol Sant Cugat van poder disputar els seus partits eixugant el parquet.

El representant del PP de Sant Cugat al Consell Municipal de l'Esport, Alfredo Bergua, es queixa per aquesta problemàtica. Segons ell ja fa anys que existeix i no es busquen solucions.

Alfredo Bergua

Ja fa temps que aquests dos pavellons tenen goteres i no es busquen solucions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha respost Bergua dient que aquests problemes seran arreglats immediatament.

Xavier Amador

Arranjarem els pavellons en el mínim temps possible. Hem buscat solucions amb els clubs per no interrompre la competició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Bergua també ha lamentat que encara no s'hagi convocat el Consell Municipal de l'Esport per debatre sobre l'esport local i ha criticat la gestió d'Amador al capdavant de la regidoria d'Esports.

Alfredo Bergua

Ja toca convocar el Consell Municipal de l'Esport després dels últims esdeveniments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amador té la intenció de convocar el Consell Municipal de l'Esport en un termini de 10 dies i explica perquè no s'ha celebrat abans d'aquestes dates.

Xavier Amador

Hem tingut dates per convocar el Consell Municipal de l'Esport abans, però coincidia amb altres actes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un altre motiu de queixa de Bergua és el nou espai esportiu que l'Ajuntament ha fet al Parc Víctor Català, a Volpelleres. Segons Bergua no s'ha explicat als clubs de la ciutat. L'Ajuntament hi ha arranjat una gran esplanada per practicar esport i hi ha instal·lat dues porteries. També s'han col·locat lavabos públics, que aniran lligats a l'ús d'aquest nou equipament. Precisament la pluja de dissabte passat va impedir l'acte d'inauguració d'aquest nou parc, previst per aquest dissabte a les 17.00h.