L'OMET s'acomiada del curs escolar amb un miler de santcugatencs

Imatge de la zona de bàsquet

Esport Municipal

Publicat el 27/mai/11 per Mireia Puente / Pablo Vazquez

Un miler de santcugatencs ha celebrat, aquest divendres a la tarda, la 30a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius en edat escolar. La festa, que ha tingut lloc a la plaça de la Vila, posa de rellevància l'arrelament de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) a la ciutat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Bàsquet, futbol, atletisme, llits elàstics, entre d'altres, han estat les activitats que l'OMET ha organitzat aquest divendres per posar el punt i final al curs esportiu escolar.

La 30a edició de la festa ha servit també per entregar els premis als participants de les diverses lligues escolars. La cita ha posat de rellevància el bon funcionament de l'OMET entre les escoles santcugatenques. L'organitzador i tècnic de l'OMET, Jordi Farrés, valora positivament el curs que avui s'ha acomiadat.

Jordi Farrés

La valoració és molt positiva, només veient la gent que hi ha per aquí, està tothom molt implicat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i la cloenda, l'OMET no s'atura aquí, i és que com cada any, l'entitat santcugatenca estarà present a la Festa Major i a les Estades Esportives d'estiu, un activitat que suma exits cada edició.

Pel que fa a les activitats esportives escolars, l'OMET ja comença a preparar el nou curs amb novetats.