L'OMET aposta per continuar millorant el seu model

Imatge de la Festa de Cloenda de l'OMET

Esport Municipal

Publicat el 31/mai/11 per Mireia Puente

El director de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), Xavier Requeno, ha assegurat a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio que l'OMET sempre busca la millora qualitativa. Tot i el bon funcionament del model esportiu que desenvolupa l'Ajuntament a través de l'OMET, Requeno assegura que sempre cal millorar i adaptar-se a les noves situacions.

L'OMET està d'enhorabona. Aquest divendres a la tarda, l'entitat santcugatenca celebrava la 30a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius en Edat Escolar, un programa que enguany ha comptat amb la participació de 2.510 alumnes de les diverses escoles santcugatenques.

Tot i el bon moment que viu l'OMET, el seu director, Xavier Requeno, assegura que sempre busquen millorar.

Xavier Requeno

Nosaltres d'alguna manera creiem que hi ha coses que cal millorar. Sempre perseguim una millora del programa i la formació dels monitors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El cap d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina, ha estat qui ha definit el model esportiu que segueix actualment la ciutat, un model que ha evolucionat al llarg d'aquests 30 anys.

Xavier Codina

Intentem explicar que Sant cugat és una ciutat poliesportiva i educadora. Aquesta gestió ha evolucionat en el temps amb la coherència d'aquests principis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Seguint en aquesta línia, la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, ha reclamat una mica més d'interacció entre els clubs esportius de la ciutat i l'OMET per tal de garantir una millor formació dels petits esportistes.

Lourdes Llorente

Des dels clubs demanem un reajustament amb la coordianció amb l'OMET. Així l'esport s'adapta a les necessitats dels esportistes i de les famílies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La situació del model esportiu de Sant Cugat i del programa d'Esports en Edat Escolar s'ha analitzat aquest dilluns al matí, a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio.