Tizón: 'El Complex Esportiu de Mira-sol i un pavelló a la Guinardera són les prioritats pel 2012'

Xavier Tizón, regidor d'Esports, a Cugat.cat

Esport Municipal

Publicat el 22/jul/11 per Joan Garcia

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha avançat en una entrevista a Cugat.cat que les seves prioritats de cara als pressupostos de l'any vinent són incloure la construcció del Complex Esportiu de Mira-sol i un nou pavelló a la ZEM de la Guinardera. Tizón també aposta per millorar la relació amb les entitats durant el mandat. Mira l'entrevista a Cugat tv

Primera entrevista de Xavier Tizón a Cugat.cat on ha explicat quines seran les seves directrius durant aquest mandat. Una de les seves prioritats és millorar la relació amb les entitats i per aquest fet s'ha reunit amb la majoria de clubs durant aquests dies. Tizón també ha parlat de les instal·lacions explicant que coneix el col·lapse existent. Pel nou regidor d'Esports hi ha dues prioritats a nivell d'equipaments per l'any vinent com són un nou pavelló a la Guinardera i el complex esportiu de Mira-sol.

Xavier Tizón

La construcció del Complex Esportiu de Mira-sol i un pavelló a la Guinardera són les prioritats del 2012.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Tizón ha explicat que en el nou complex de Mira-sol demnaria la inclusió d'una pista poliesportiva al projecte inicial. Dues empreses han presentat els seus projectes per tirar endavant aquest equipament segons Tizón. Ara caldrà que s'obri el concurs per licitar obres i adjudicar la gestió. Per contra, Tizón ha avançat que el camp poliesportiu de gespa artificial, que s'havia de construir a la ZEM de la Guinardera, queda aturat per problemes de viabilitat econòmica. Sobre les pistes d'atletisme, el nou regidor d'Esports ha confirmat que les obres van a bon ritme i que una data possible d'inauguració seria el 30 de setembre. Tizón també ha dit que el conveni amb el CAR de Sant Cugat per cedir algun dels seus espais encara no està tancat. El regidor d'Esports ha confirmat que la 2a edició de la San Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat es disputarà el 31 de desembre a la nostra ciutat i que de cara a l'any vinent s'estan preparant dos actes esportius amb repercussió estatal.