Ajuntament i entitats esportives es troben dijous vinent per elaborar el nou reglament del Consell

Imatge d'arxiu

Esport Municipal

Publicat el 19/oct/11 per Axel Camarasa

Fa poc més d'una hora que ha començat la reunió entre el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i els clubs i entitats esportives de la ciutat per traçar el full de ruta del reglament del futur Consell Municipal de l'Esport, sorgit del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). Aquesta serà la primera vegada que Tizón es trobarà amb els agents esportius per intercanviar opinions.

La reunió servirà per parlar dels canvis de funcionament del Consell Municipal de l'Esport, que s'ha d'adaptar al nou ROM aprovat recentment. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, podrà escoltar les opinions del món esportiu santcugatenc per tal d'elaborar el nou reglament del Consell.

El nou ROM estableix, entre d'altres aspectes, que tots els consells sectorials de la ciutat ampliïn la composició de representants ciutadans. D'altra banda, el nou reglament també estableix una major periodicitat en les trobades del consell.

A l'acte hi estan convocades les entitats esportives i la seva coordinadora, empreses gestores d'àmbit esportiu, empreses que treballen en l'àmbit del lleure i l'esport, les AMPA de les escoles de Sant Cugat i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR).