Villaseñor (PSC): 'L'Ajuntament no pot tallar les ales als clubs federats'

Ferran Villaseñor i Pere Soler han explicat el seu punt de vista de l'esport municipal

Esport Municipal

Publicat el 22/nov/11 per Joan Garcia

El primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, exigeix a Mercè Conesa que no 'tallin les ales' als clubs federats després que l'aleví del Futbol Sala Sant Cugat hagi de pagar per disputar els seus partits al Pav-3 de la rambla del Celler. Villaseñor, que espera una ràpida solució, també demana que les entitats puguin posar publicitat en aquesta instal·lació com es fa a la resta d'equipaments i d'aquesta manera millorar la seva situació econòmica.

Ferran Villaseñor reclama a la regidoria d'Esports que reconsideri la seva actitud respecte de la situació de l'aleví del Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) i l'insta a trobar una solució. A més, Villaseñor espera que l'Ajuntament millori les relacions amb la Coordinadora d'Entitats Esportives que qualifica de 'confrontades'.

Ferran Villaseñor

No es poden tallar les ales als clubs federats. Reclamem que reconsiderin l'actitud que han tingut durant aquest temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El primer secretari del PSC local també s'ha referit als clubs que utilitzen el Pav-3 de la rambla del Celler i que tenen prohibit, segons Villaseñor, posar publicitat a la instal·lació. Villaseñor creu que aquest fet és discriminatori perquè en d'altres equipaments es pot inserir publicitat.

Ferran Villaseñor

Ens fa l'efecte que l'equip de govern mira més per aquells clubs que tenen un sector privat que per aquelles entitats sense ànim de lucre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Villaseñor també s'ha referit als convenis de l'Ajuntament amb el Junior i l'escola Europa que caldria actualitzar. El primer secretari del PSC també espera que Mercè Conesa aclareixi qui és l'interlocutor vàlid de la política esportiva del consistori.