Estudiants de 4t d'ESO dels instituts de la ciutat participaran en una jornada lúdico-esportiva

Imatge del Pav 2 de la rambla del Celler

Esport Municipal

Publicat el 8/mai/12 per Carme Reverte

Prop de 400 alumnes de 4t d'ESO dels instituts públics de la ciutat prendran part aquest divendres en una trobada lúdico-esportiva organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). L'objectiu de l'activitat és promocionar la pràctica esportiva i afavorir la relació entre els participants dels diferents centres. Els joves participaran en un circuit esportiu format per vuit activitats a la ZEM de la rambla del Celler.

L’Ajuntament a través de l’OMET- i els consells esportius de quatre instituts de Sant Cugat -IES Angeleta Ferrer, Pla i Farreras, Leonardo da Vinci i Arnau Cadell- han organitzat la 2a edició de la jornada lúdico-esportiva per a alumnes de 4t d’ESO. La jornada, a la qual han estat convocats els gairebé 400 alumnes que cursen 4t d’ESO als instituts públics del municipi, tindrà lloc aquest divendres, entre les nou i dos quarts de dues de la tarda, a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler.
Es formaran grups mixtes d’uns 30 o 40 estudiants que participaran en un circuit esportiu format per vuit activitats: steps (Pav 3) voleibol (Pav 3), pilates (Sala d’Arts Marcials), balls de saló (Sala Canigó), body pump (centre Eurofitness), hoquei (Pav 2), bàsquet (Pav 1) i tennis taula (Sala de tennis taula).