L'Eurofitness avança l'inici de la primera fase d'obres

Imatge d'una de les sales del gimnàs

Esport Municipal

Publicat el 22/mai/12 per Axel Camarasa

El gimnàs municipal Eurofitness ha iniciat aquest dilluns les obres de substitució del calorifugat del aires condicionats de les sales 1, 2 i 3 per tal d'eliminar les goteres que produeixen fruit de la condensació. Aquesta actuació, que està previst que finalitzi en tres setmanes, tindrà una segona fase d'obres a finals de setembre que consistirà en la reparació de la coberta del gimnàs i la posterior substitució de les zones de parquet afectades.

El calorifugat és el material que recobreix els tubs de l'aire condicionat i que s'encarrega d'impedir que l'aigua que es genera per condensació caigui sobre el paviment. Després de vuit anys de funcionament, ha arribat el moment de substituir els corresponents a les sales 1, 2 i 3, amb un cost de 10.000 euros aproximadament. Les obres s'allargaran unes tres setmanes i es duran a terme als matins, per mirar que afecti en la menor mesura del possible als usuaris, tal com explica a Cugat.cat el gerent del gimnàs, Francesc Arranz.

Francesc Arranz

Hem intentat coordinar-nos amb el proveïdor per fer les obres en horari de matí i així minimitzar l'afectació sobre els clients, tot i que tindrà alguns efecte inevitables.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'Eurofitness iniciarà la segona actuació a finals de setembre amb la reparació de la coberta i la substitució de les zones de parquet malmeses.