El SantCu acomiada la Segona Catalana amb una derrota al camp del Fontsanta-Fatjó

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 29/mai/16 per Dani Aguilŕ

El Sant Cugat Esport cau al camp del Fontsanta-Fatjó (3-1) en el comiat de l'equip a Segona Catalana. Els santcugatencs, amb l'ascens a la butxaca, han abaixat el pistó a les dues últimes jornades i han perdut tots dos compromisos, aquest últim contra un Fontsanta-Fatjó que ha assolit la permančncia amb el triomf.

Després d'assolir el treballat objectiu d'ascendir a Primera Catalana en l'any del centenari, el SantCu ha experimentat una baixada de tensió pel fet de no jugar-s'hi res, i ha cedit en els dos últims partits del curs. El primer, durant la celebració de l'ascens a casa davant la Gornal, i el segon ha estat aquest cap de setmana contra un conjunt que s'ho jugava tot.

Ara bé, malgrat aquesta situació, el Fontsanta-Fatjó ha vist com el Sant Cugat Esport s'ha avançat primer, amb un gol de Javi Pelegrín al minut 37 que ha donat un mínim domini visitant al descans. A la represa, perň, els de Cornellŕ s'han refet i David Díaz, al 63, ha empatat. Okamoto ha culminat la remuntada amb el segon gol sis minuts després. Quan en faltaven 10 per al final Juan Gabriel Fernández ha sentenciat per als locals amb el 3 a 1.

El SantCu ha estat testimoni de la festa d'un Fontsanta-Fatjó que ha mantingut la categoria en aquest darrer cap de setmana de competició. Els vermell-i-negres han tancat la temporada amb 65 punts, cinc per sobre del segon, l'Espluguenc.