El SantCu visita Cugat.cat després de l'ascens a Primera Catalana


  • Comparteix:

L'entrenador del Sant Cugat Esport, Jose Alcaraz, vol continuar al capdavant de l'equip després de l'ascens a Primera Catalana de futbol, però encara s'ha de reunir amb la junta directiva per tancar la renovació. Alcaraz creu que s'ha de mantenir un 80% de la plantilla que ha pujat de categoria.

L'entrenador del SantCu, Jose Alcaraz, el segon entrenador, Ramon Montilla, i el capità, Sergi Rueda, han visitat el programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat i han valorat l'ascens a Primera Catalana. Cos tècnic i jugadors han destacat que el campionat de lliga s'ha guanyat per la qualitat futbolística i humana de la plantilla.

Alcaraz també ha parlat de la seva renovació. Pendent de reunir-se amb la junta directiva, l'entrenador del SantCu espera continuar amb l'equip a Primera Catalana i mantenir el bloc actual.

Jose Alcaraz

Hem de parlar amb el club de cara a la temporada vinent. El bloc de jugadors ha de seguir.


El SantCu juga diumenge a les dotze del matí la penúltima jornada de lliga del grup 3 de Segona Catalana davant la Gornal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.