El SantCu celebra el títol de lliga però no pot regalar un triomf a la seva afició

El Sant Cugat Esport acomiada la temporada i la Segona Catalana de futbol a casa amb derrota (1-4) davant la Gornal en la penúltima jornada de lliga. La prèvia del partit ha servit per homenatjar l'equip campió de lliga, que ha celebrat el títol i l'ascens acompanyat dels equips campions, el Sènior B femení i el prebenjamí A.

Després de múltiples passadissos d'homenatge que s'han fet als tres equips campions del SantCu ha començat el partit on els locals han estat molt superiors a l'inici. Un penal en el primer minut de joc ha servit per desaprofitar la primera ocasió clara, tot i que en el següent minut ha arribat el primer gol del partit per part local. Els santcugatencs han seguit forts i en el minut 8 s'han topat amb el travesser.

La Gornal s'ha trobat amb un gol en el minut 15 de partit en una pilota morta dins l'àrea que ha servit per empatar. A partir d'aleshores el matx s'ha igualat i tots dos equips han tingut ocasions, però el resultat no s'ha mogut més i amb l'empat s'ha arribat al descans. El segon temps ha començat amb un gol en pròpia porteria del SantCu que ha suposat l'1 a 2 i en el 52 en una centrada lateral ha arribat l'1 a 3.

El SantCu pràcticament no ha aparegut en el segon temps i la Gornal, que no s'hi jugava res, ha aconseguit fer el quart i definitiu gol en el minut 75 després d'una passada enrere.

El tècnic vermell-i-negre, José Alcaraz, lamenta el segon temps que han fet en el partit d'aquest diumenge.

José Alcaraz

Hem entrat bé al partit, però a la segona part no hem sortit. Estic decebut perquè sense voler-ho hem faltat el respecte a la samarreta.

El SantCu tancarà la temporada la setmana que ve al camp del Fontsanta-Fatjó.