Segueixen líders

futbol_sala

Publicat el 30/mar/08 per Dani Velazquez

L'Olimpyc Floresta s'imposa còmodament al Kis Rione per 2 gols a 6. Els homes de Pepe Sánchez comparteixen lideratge amb el Tàrrega.

Partit força fàcil pels homes de Pepe Sánchez. Els florestans s'han avançat amb un parell de gols al quart d'hora de partit. Amb el mateix resultat de 0 gols a 2 s'ha arribat al final del primer temps.

La segona meitat ha començat espessa, però ha estat trencada amb dos gols més dels florestans que posaven el 0 a 4 en el lluminòs. Els tarragonins han respost amb un gol, en una de les poques ocasions de les que han disposat. Un nou impuls dels florestants ha posat l' 1 a 6. I ja a pocs instants de la conclusió, el Kis Rione ha fet el darrer gol. Escoltem a Esteban Miñarro, porter de l'Olimpyc qui explica el partit.

Esteban Miñarro

Vam començar el partit presionant, no vam patir cap atac en 13 minuts

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els golejadors de l'Olimpyc han estat Rubén amb tres gols, Jaume amb dos i Cédric amb un. L'Olimpyc és líder, el Tàrrega el segueix igualat a punts, el Sant Andreu a un punt de tots dos conjunts i el Sporting Esplugues s'ho mira desde quatre punts de distància. La propera jornada l'Olimpyc rep la visita de la P.B de Castelldefels 11è classificat.