Primera victòria, a casa

futbol_sala

Publicat el 20/set/08 per Dani Velazquez

L'Olimpyc Floresta guanya el Corbera per 5 gols a 3. Els visitants demostren un nivell tàctic molt alt, fent patir en més d'una ocasió als blanc-i-blaus.

L'Olimpyc encetava la segona jornada a casa. El visitant era el Corbera, vigent campió de la Nacional A. Els del Baix Llobregat van demostrar tenir un nivell molt alt pel que fa a jugades a pilota parada. Tot i això, la força demostrada per l'Olimpyc va permetre avançar-se en els minuts 6 i 19.

El Corbera va empatar el partit en un interval de cinc minuts. El matx va quedar en un punt mort, on la tensió i la lluita cos a cos van monopolitzar el partit.

La recta final va decidir el matx: dos gols de l´Olimpyc posaven el 4 a 2 al lluminós. El Corbera cremava ja les darreres cartes traient el porter jugador tenint com a resultat un gol al mateix al minut 17. El punt i final el posava, el florestà Ruben tancant el marcador, posant el definitiu 5 a 3.

El 'mister' florestà deixa ben clares les aspiracions d'enguany per l'Olimpyc

Fran Burgueño

La permanència és l'objectiu donada la qualitat dels altres equips

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Els de Fran Burgueño jugaran la propera jornada a la pista del Santvicentí. Els florestans sumen 4 dels 6 punts possibles i esperen guanyar tres punts més aquesta setmana.