'La Tasqueta' guanya la Marató de futbol sala de La Floresta

Any rera any, els participants mostren mol bon nivell

futbol_sala

Publicat el 13/jul/09 per Pedro Miserachs

La 26a edició de la Marató de futbol sala organitzada per l'Olimpyc Floresta sorprèn els organitzadors pel gran nivell dels equips participants. La Tasqueta s'imposa a la final al Citron Team per 4 a gols a 1en una competició amb quinze hores ininterrumpudes de futbol sala.

Els dotze conjunts participants han practicat molt bon joc i han demostrat que any rera any aquest torneig va adquirint més rellevància gràcies a la presència de jugadors de nivell.

La Marató, organitzada per l'Olympic Floresta, és tota una tradició i atrau gent d'altres barris de Sant Cugat i fins i tot, d'altres poblacions com Rubí. El president de l'Olympic Floresta, Àngel Ruiz, destaca sobretot el gran nivell dels participants.

Àngel Ruiz

Crec que en els darrers tres o quatre anys, ha estat potser la marató amb més nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des de les nou del matí (09:00h) fins a les dotze de la nit (00:00h) tant el Pavelló de Can Llobet com la pista de l'exterior han estat l'escenari del partits, primer de lligueta i després d'eliminatòria que han deixat a 'La Tasqueta' com a campiona de la 26a edició de la Marató de futbol de La Floresta.