Toca decidir

L'MC Sant Cugat, de la Divisió d'Honor catalana

futbol_sala

Publicat el 11/mar/10 per Ramon Salmurri

L'MC Sant Cugat, de la Divisió d'Honor catalana de futbol sala, medeix aquest dissabte les seves opcions de ser a la part alta de la taula, a partir de dos quarts de quatre de la tarda (15:30). Les noies de Fran Ramos, còmodament situades en setena posició, visiten la pista del líder de la categoria, el Sabadell.

Les santcugatenques s'enfronten a un Sabadell que tan sols ha perdut un partit en el que va de temporada. Sumen 42 punts dels 45 possibles i encapçalen la categoria amb uns registres de por, sobretot en l'apartat defensiu, encaixant només 20 gols en 15 partits jugats.

Pel que fa a l'MC Sant Cugat, és setè a la classificació amb 25 punts, fruit de vuit victòries, un empat i sis derrotes. És lluny de la part baixa i també veu amb distància els dos primers llocs de la classificació, però encara és a temps de lluitar per la tercera posició. Un lloc que ocupa el Gironella amb 30 punts.

Resten encara vuit jornades per acabar la competició, és a dir, 24 punts en joc. La salvació ja està garantida i ara cal saber si l'equip vol mirar més amunt. Dissabte a dos quarts de quatre de la tarda (15:30h) al Municipal Can Balsach, Sabadell - MC Sant Cugat.