Tornen a complir els objectius

L'AXA aspira a més

futbol_sala

Publicat el 3/abr/10 per Axel Camarasa

L'AXA Sant Cugat ha tornat a complir amb l'objectiu que s'havia marcat a l'inici de temporada. Mantenir-se a la Nacional A de futbol sala era la prioritat principal pels vemell-i-negres i a falta d'algunes jornades per a l'acabament de la competició, la permanència ja està assegurada.

Situats a la zona mitja de la taula, els santcugatencs encaren amb comoditat el tram final de lliga. Sens dubte, l'AXA Sant Cugat ha estat un dels conjunts revelació de la temporada. Amb l'ascens a la Nacional A aconseguit la temporada passada, els de Jaime Martínez han sorprès a més d'un amb el seu joc. Precisament això comenta un dels porters de l'equip, Jordi Palau, qui afirma que la bona temporada que estan realitzant és a base d'il·lusió i treball.

Un cop aconseguits els objectius, els vermell-i-negres ja pensen en la temporada vinent. Sense deixar de banda la filosofia del club, de comptar amb els jugadors de casa i, per tant, basar en el futbol base la gran part dels efectius del primer equip, l'AXA Sant Cugat no es conforma amb la permanència a la categoria i encara vol més. El tècnic de l'equip, Jaime Martínez, en una mostra més de la seva ambició, té molt clar el que espera de l'equip per a la propera temporada.

Reportatge AXA

Escolta aquest reportatge

Your browser doesn’t support HTML5 audio