Victòria sense transcendència

Nova victòria de l'AXA Sant Cugat

futbol_sala

Publicat el 17/abr/10 per Axel Camarasa

L'AXA Sant Cugat suma tres punts més en guanyar per 3 gols a 2 el Vila-seca a la 27a jornada de la nacional A de futbol sala. Els vermell-i-negres, sense jugar-se res, continuen aconseguint bons resultats.

En un partit sense transcendència a la classificació, han estat els santcugatencs els que han aconseguit el triomf. Abans d'arribar al primer minut de joc, Agus ha inaugurat el marcador. I encara no s'havien disputat set minuts que els visitants han igualat i Xavi Oliveras ha tornat a donar avantatge als santcugatencs. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat marcada per les imprecisions i per l'elevat nombre d'oportunitats de gol pels dos conjunts. Però no ha estat fins a l'últim minut que, novament, Agus ha fet el 3 a 1. Deu segons més tard, i jugant de cinc, el Vila-seca ha fet el 3 a 2 final. El tècnic de l'AXA, Jaime Martínez treballa de cara a la propera temporada.

Jaime Martínez

Estem pensant en millorar els jugadors per a la propera temporada. Falten alguns retocs, però potser pugen alguns jugadors del B.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La setmana vinent l'AXA visita l'Industrial Bial Caspe, equip que ocupa la setena posició i que suma cinc punts més que els vermell-i-negres.