Empat per acomiadar la pretemporada

Imatge d'arxiu d'un partit

futbol_sala

Publicat el 12/set/10 per Axel Camarasa

L'AXA Sant Cugat finalitza la pretemporada empatant (4-4) contra el Ràpid Santa Coloma de Nacional B. Els vermell-i-negres utilitzen el matx per fer les últimes provatures i acabar de confeccionar l'equip que s'estrenarà en lliga la propera setmana davant l'Escola Pia.

Rival d'entitat per l'AXA Sant Cugat en l'últim assaig abans d'iniciar la competició regular. Jaime Martínez ha aprofitat per fer jugar jugadors del juvenil i acabar de perfilar la plantilla d'aquesta temporada. Davant hi ha hagut un Ràpid Santa Coloma molt ben plantat i que ha posat moltes dificultats als santcugatencs. El jugador vermell-i-negre, Marc Casas, afirma que els colomencs són clars aspirants a l'ascens.

Marc Casas

S'ha de reconèxier que són bastant bons i aspirants a pujar a Nacional B.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els visitants s'han avançat en el marcador, però l'AXA ha pogut igualar abans d'arribar al descans. A la represa, dues errades consecutives han costat dos gols més. Malgrat anar per darrere en el marcador, la imatge dels de Jaime Martínez ha millorat i han tornat a aconseguir l'empat. Quan els santcugatencs estaven oferint el millor joc, novament els colomencs han marcat el 4rt gol. A la recerca de la igualada i jugant de cinc, l'AXA ha aconseguit el definitiu empat a 4. La propera setmana comencen la lliga a Sabadell, contra l'Escola Pia.