AXA deixa de patrocinar el Futbol Sala Sant Cugat

L'empresa ha deicidt retirar el suport econòmic

futbol_sala

Publicat el 17/mar/11 per Axel Camarasa

L'empresa d'assegurances AXA deixarà de patrocinar el Futbol Sala Sant Cugat la temporada vinent. El replantejament de les polítiques d'inversió de l'asseguradora comportarà que club vermell-i-negre deixi d'ingressar 15.000 euros anuals. L'entitat esportiva ja treballa per aconseguir noves fonts d'ingressos de cara a l'any vinent.

El Futbol Sala Sant Cugat recuperarà el seu nom al finalitzar la lliga. Si més no, deixarà de dur 'AXA' en el nom del club. L'empresa d'assegurances ha decidit retirar el suport econòmic que des de fa anys l'ha lligat al futbol sala santcugatenc. El club s'ha posat en marxa a la recerca de nous patrocinadors que puguin aportar petites quantitats de diners que permetin la viabilitat econòmica de l'entitat.

El coordinador del club, Jordi Palau, reconeix que s'ha posat en contacte amb diverses empreses, però encara no ha arribat a cap acord.

Jordi Palau

Estem parlant amb diverses entitats. Per sort, a Sant Cugat hi ha moltes empreses i multinacionals, però no hi ha res tancat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El club també s'ha adreçat a l'Ajuntament, a la recerca d'assessorament i de recolzament institucional. Palau assegura que amb l'ajuda de l'Ajuntament seria més fàcil trobar patrocinadors i creu que estan fent les coses suficientment bé com perquè s'aposti pel Futbol Sala Sant Cugat.

Jordi Palau

Hem anat a l'Ajuntament a demanar assessorament i ajuda per aconseguir un patrocini.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







D'aquí a pocs dies està previst que club i Ajuntament es trobin per analitzar la situació de l'entitat.