Un Olímpyc superior goleja i es manté líder

futbol_sala

Publicat el 30/abr/11 per Alex Fabrega

L'Olímpyc Floresta venç (7-1) el La Penya Barcelonista Solsona i continua al capdavant de la classificació del grup 2 de la Nacional B una jornada més. Els florestans han anat sempre per davant en el marcador però al descans l'avantatge només era d'un gol. A la represa els florestans han sentenciat amb cinc gols.

L'Olímpyc s'ha avançat als dos minuts amb gràcies a un xut llunyà de Xaloc i Rubén als cinc ha aprofitat un rebuig per anotar el segon i posar les coses de cara pels locals. El partit anava camí d'una victòria plàcida entre el líder i el cuer però un gol solsoní a la jugada següent i la bona actuació del porter han mantingut el 2 a 1 fins el descans. A la represa, l'Olímpyc ha tornat a marcar ràpidament mitjançant Fernando i a la meitat del segon temps Dani ha sentenciat pels locals amb el quart. En els últims cinc minuts tres gols més han certificat la golejada florestana.

El jugador de l'Olímpyc, Albert Cardona, destaca la importància de la victòria.

Albert Cardona

Seguim primers, ha estat un partit intens amb faltes i hem de seguir guanyant.

La propera setmana l'Olímpyc visita la difícil pista del Balaguer, cinquè classificat i que encadena vuit triomfs consecutius. A la primera volta l'enfrontament entre balaguerins i florestans va acabar amb empat a 6 gols.