Martínez: 'Estic molt content dels jugadors i agraeixo haver passat cinc anys amb ells'

Imatge d'arxiu de Jaime Martínez

futbol_sala

Publicat el 24/mai/11 per Pedro Miserachs

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, deixa el càrrec al capdavant del primer equip després de cinc anys. Martínez, que va aconseguir l'ascens a Nacional A amb un equip fet amb jugadors de la casa, no descarta continuar lligat la propera temporada amb el club vermell-i-negre duent a terme altres tasques.

Jaime Martínez va arribar al club santcugatenc a l'abril del 2006 quan va entrar en substitució d'Antonio Extremera amb la missió de salvar la plaça a Nacional A. No ho va aconseguir i durant les dues següents temporades va estar a Nacional B, sent un dels equips punters de la categoria.

A la temporada 2009-2010 va tornar a la Nacional A en un final de lliga molt ajustat en què l'AXA Sant Cugat va acabar liderant la classificació. En el seu retorn a Nacional A, els homes de Martínez van fer una bona temporada finalitzant a la zona mitja de la taula. Però aquest any, els santcugatencs no han pogut mantenir la categoria i han baixat un altre cop a Nacional B.

Jaime Martínez valora molt positivament els seus cinc anys en el club santcugatenc i està molt satisfet dels que han estat els seus jugadors.

Jaime Martínez

Ha estat una experiència molt bona. L'entitat m'ha deixat treballar molt bé i estic molt content del meu treball en aquests cinc anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Tot i deixar d'entrenar el primer equip, Martínez no descarta continuar lligat al club vermell-i-negre en altres àrees.