Derrota en el primer test de pretemporada

Imatge d'arxiu

futbol_sala

Publicat el 3/set/11 per Axel Camarasa

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut davant el Rapid Santa Coloma (1-5) en el primer partit de la pretemporada. Amb tan sols quatre sessions preparatòries a les cames, els vermell-i-negres han acusat la manca de ritme contra un rival més rodat que inicia la lliga la setmana vinent.

Els santcugatencs han començat els partits de pretemporada amb la mirada posada en el debut en lliga contra el Sant Sadurní d'aquí a un mes. El primer test ha servit per prendre el primer contacte amb la pilota i per fer els primer passos per a la integració dels nous jugadors. La derrota davant el Rapid Sant Coloma ha estat conseqüència de la superioritat física dels rivals, que encaren el tram final de preparació perquè inicien la temporada la setmana vinent. Dani Mosteiro, ha dirigit per primera vegada el Futbol Sala Sant Cugat com a primer entrenador. Mosteiro explica que la desfeta es deu a la manca de rodatge de l'equip.

Dani Mosteiro

Hem jugat contra un equip de categoria superior, que porta una setmana més de pretemporada i dos partits més, i això és nota.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







L'equip torna als entrenaments aquest dilluns a les pistes de Sant Francesc.